Rekrutacja

  Uniwersytet Rolniczy w Krakowie

plik svg - godło

Trwa rekrutacji na studia podyplomowe "Żywienie człowieka i dietetyka" 2025

25.10.2024
grafika ilustracyjna

Rekrutacja na studia podyplomowe na Wydziale Technologii Żywności.

 

STUDIA PODYPLOMOWE 

ŻYWIENIE CZŁOWIEKA I DIETETYKA [doskonalące]
oraz
ŻYWIENIE CZŁOWIEKA I DIETETYKA KWALIFIKACYJNE DLA NAUCZYCIELI 

 
Wydział Technologii żywności Uniwersytetu Rolniczego
Katedra Żywienia Człowieka i Dietetyki

adres: ul. Balicka 122, 30-149 Kraków
telefon: +48 12 662 48 16; +48 12 662 48 14; +48 664 470 745
e-mail: katarzyna.drzewowska@urk.edu.pl 

  


ikona svg - world Szczegółowe informacje na stronie Studiów podyplomowych /strona WWW/


 
Studia doskonalące umożliwiają: zdobycie wiedzy przedmiotowej przez absolwentów szkół wyższych o dowolnym profilu z zakresu Żywienia człowieka i dietetyki oraz Nowoczesnych metod w technologii gastronomicznej i technologii żywności.

Studia kwalifikacyjne umożliwiają: uzupełnienie przygotowania merytorycznego nauczycieli do nauczania kolejnego przedmiotu z zakresu Żywienia człowieka i dietetyki oraz Nowoczesnych metod w technologii gastronomicznej i technologii żywności. 


 
REKRUTACJA TRWA DO 31 STYCZNIA 
ROZPOCZĘCIE STUDIÓW: LUTY 2025 r. 

 


 
Odpłatność za 1 semestr:

  • studia doskonalące - 1900
  • studia kwalifikacyjne - 2100 zł